sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen

Tästä lähtee: ensimmäinen blogipäivitykseni! 

Ajatus blogin pitämisestä heräsi, kun jäin äitiyslomalle, ja samoihin aikoihin ostimme uuden kodin kasvavalle perheellemme. Myimme ensin kerrostalokaksiomme, ja muutimme kimpsujen, kampsujen ja koiran kera reiluksi kuukaudeksi vuokralle. Vaikka kuukausi ja muutama päivä päälle kuullostaa niin lyhyeltä ajalta, on tätä hetkeä odotettu ja päiviä laskettu. VIHDOIN on koittanut se hetki, kun uuden asuntomme aikaisempi omistaja on muuttanut pois, ja pääsemme pian asettumaan taloksi omaan kotiin. 

"Pian" ei kuitenkaan ole ihan vielä, sillä asunto vaatii pientä pintaremonttia ennen muuttokuorman tuomista. Varsinaisesti asunnossa ei ole mitään vikaa, se vain on rakennettu 80-luvulla ja sama omistaja on asunut siinä alusta asti. Pintamateriaalit ei siis täysin vastaa omaa tyyliämme, ja niitä olisi näin alkuun tarkoitus päivittää. Kuluvan viikon aikana pitäisi saada vanha parketti purettua, uusi laminaatti asennettua paikoilleen, ja mahdollisesti saada seiniin uutta väriä pintaan. Sen aikaa voidaan vielä asua vuokra-asunnossamme ja loppuviikosta - kun kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, ilman yllätyksiä - päästään muuttamaan rivitaloasukeiksi!

Muutama pieni muuttuja matkassa tietysti saattaa olla. Emme tiedä kuinka helposti parketti irtoaa, mitä sen alta paljastuu, saadaanko seinistä tapetit irtoamaan maalin tieltä...Ainiin ja se, että minä päivänä tahansa saattaa tulla lähtö synnytyslaitokselle. Esikoisemme laskettuaika on n. 10 päivän päästä, mutta todennäköisesti tässä käy juuri niin, että kesken remontin ja muuton päättää hän tulla päivänvaloon :) Noh, asiat hoidetaan tärkeysjärjestyksessä, ja hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty. Ja suunnitelmia ja haaveita, no niitä on ehtinyt tässä lomalla ja kuluneen kuukauden aikana syntyä!

Tässä tulikin niin paljon kehyskertomusta jaariteltua, että en vielä käy tarkemmin kertomaan asunnosta ja siihen tulevista muutoksista. Ne selvitköön seuraavassa osassa ;) Loppuun kuitenkin ihania tunnelma ja inspiraatiokuvia unelma-asunnosta, jota kohti tässäkin pyritään. Enjoy!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti