keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Vierashuone

Tähän väliin tuleekin vierashuone-päivitys, ja lisää makuuhuoneesta sitten kun ollaan saatu listat paikoilleen ja huone viimeisteltyä! Nyt ollaan saatu laminaatti kaikkiin huoneisiin ja tänään on vuorossa vierahuoneen tapetointi. Halusin sinne hieman väriä, koska muuten asunnon yleisväritys on suht neutraali. Kolmelle seinälle toki tulee sama vaalea hiekan/maitokahvin värinen tapetti kuin olohuoneessakin, mutta yhdelle pitkälle seinälle löysin tällaisen hieman kulunutta lautaseinää jäljittelevän printin: 





En kauheasti tykkää tuollaisista "näyttää melkein aidolta mutta onkin tapetti" -ratkaisuista, mutta koska aitoa kulunutta lautaseinää ei nyt ollut mahdollista sinne rakentaa, oli tyytyminen tähän. Ja siis oikeasti olen kyllä tosi innoissani tosta, koska siinä toistuu huoneen värisävyt täydellisesti. Yhdelle seinälle laitettuna huoneesta ei tule liian levoton, vaan tuo toimii kivana tehoste-efektinä, joita ei muuten asunnossa ole kauheasti viljelty. Tässä muutama esimerkkikuva siitä, miltä olen haaveillut vierashuoneen lopulta näyttävän:



 Valmiina meillä on huoneeseen tämä Askon valkoinen sohvasänky, josta siis saa parivuoteen avattuna. Siihen tulee tumman turkoosi päällinen valkoisilla tyynyillä, mutta tässä kuva Askon sivuilta:

Ja jotta ei nyt jäisi epäselväksi, että haussa uuden ja kuluneen yhdistäminen, niin tässä vielä kuvapläjäys ihanista jutuista:









Huoneeseen löytyy muutamia sisustusesineitä vanhasta asunnosta, ja myös verhot sopivat onneksi kuin nenä päähän väriensä puolesta. Sormet jo syyhyävät päästä kiertelemään kierrätyskeskuksia ja vanhan tavaran kauppoja löytöjä etsiessä, mutta se saa nyt jäädä todennäköisesti vähän myöhemmäksi projektiksi. En halua innoissani tehdä hätiköityjä ostoja, vaan rauhassa etsiä oikeat tavarat, jotka miellyttävät silmää pidemmänkin ajan päästä. Kunhan nyt saadaan isot pinnat ensin valmiiksi, ja niistä puheen ollen, tältä huoneessa näytti ihan alunperin:



Ja tältä uuden lattian laiton ja listojen irroittamisen jälkeen:





Lopulta, n. 6h myöhemmin...




Huoneen kimpussa menikin koko päivä, koska matkaan mahtui muutama kommellus. Tapetteja olikin tullut ostettua kahta eri sävyä, jotka paketissa näyttivät identtisiltä, mutta seinällä huomasi tummuuseron. Lisäksi liisteri loppui kesken, ja sohvan kokoaminen oli aikamoinen projekti. Lopussa kiitos kuitenkin seisoo ja nyt on saatu taas asioita eteenpäin roppakaupalla. Jälleen iso kiitos meidän ihanille remppaajille eli appivanhemmille suuren suuresta työstä. Tuo lautatapetti ei kauempaa katsottuna ehkä näytä ihan niin laudalta, kuin pienestä tapettimallista olin katsonut, mutta värit on muy bueno ja hieno se on yhtä kaikki. Lisää kuvia tulee sitten, kun ollaan saatu listat paikoilleen ja huonetta enemmän sisustettua. Nyt iski kuitenkin joku empatiaväsymys, kun koko päivän seuraa muiden uurastusta, ja järjestelee paikkoja siinä sivussa. Joten silmät lupaten, väsyneenä mutta onnellisena, taidan hetken tuijotella valmistunutta huonetta ja sitten nukkumaan. Peace out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti