lauantai 17. tammikuuta 2015

Baari

Siitä on kulunut hetki, kun viimeksi oli puhetta baarinurkkauksestamme. Nyt ajattelinkin päivittää kuvia siitä, miltä se näyttää tänä päivänä. Ihan täysin valmis ei se vieläkään ole, mutta ollaan saatu pullot ja lasit paikoilleen, ja käyttöäkin on niille löytynyt ;) Baarikaappihan oli parinkympin löytö kirpparilta, viinitynnyri saatiin ilmaiseksi eräältä viinitilalta, ja baarijakkarat ostettiin tori.fi:n kautta. Joku olisi ehkä tehnyt avaramman, ison tilan olohuoneesta, mutta itse olen tyytyväinen tähän vähän erilaisempaan tilan jakoon.







Tuolle tyhjälle seinälle olisi tarkoitus hankkia jokin teemaan sopiva taulu, mutta vielä ei ole tullut sopivaa vastaan. Vähän siis näyttää vielä paljaalta, mutta hyvä siitä tulee ajan kanssa :)

Baaritynnyrin innoittamana päätin kuvailla vielä muita vanhoja, puisia sisustuselementtejä, joita on tullut haalittua sieltä täältä luomaan tunnelmaa.
Yöpöytien virkaa toimittavat vanhat, hollantilaiset puulaatikot ostin eräästä kukkakaupastaNiihin lisättiin yksi avohylly tavaroiden säilytystä helpottamaan.





 
Olohuoneen seinälle on ripustettu vanhat ikkunankehykset, jotka on tuotu isäni syntymäpaikalta Pohjois-Karjalasta. Yhdessä ruudussa on vielä ikkunalasi, muihin kiinnitettiin hääkuviamme. Miehen sukulaisten maatilan aarreaitasta löydettiin näiden kaveriksi kolmas vanha kehys, jossa kulunut, vaaleansiniharmaa sävy. Tarkoituksena olisi tehdä tuosta jonkinlainen usean kehyksen kollaasi...Siitä lisää kun visio selkenee paremmin tekijöille! :D 




Samaisesta aitasta kulkeutui kotiimme toinenkin vanha ikkuna, joka vielä etsii paikkaansaMusta on kovaa vauhtia tulossa crazy windowframe lady, joka elää kohta jossain ikkunankehysmuseossa..! Mutta en vaan voinut jättää noita lojumaan sinne, eihän sitä tiedä mihin niitä joskus haluaa hyödyntää. Onneksi on vierashuone, jonne varastoida aarteita!



Tällaista tällä kertaa! Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti